Tavoitteellinen työhyvinvointivalmennus

Nyt on mahdollisuus osallistua uudentyyppiseen henkilökohtaistetumpaan tavoitteelliseen työhyvinvointivalmennukseen. Valmennuksessa olennaista on omat liikuntatottumukset ja liikuntatottumusten kartoitus. Saadun kartoituksen perusteella osallistujille räätälöidään henkilökohtainen, tavoitteellinen liikuntaohjelma personal trainer´n tekemänä. Ohjelmaa muutetaan ajan mittaan tuloskehityksen mukaisesti. Kurssin toisena selkeänä teemana on työssajaksaminen ja työhyvinvoinnin parantaminen. Työhyvinvoinnin teemoista vastaa aiheeseen perehtyneet psykologit. Valmennus on tarkoitettu erityisesti riskiryhmäläisille, joilla on ongelmia työssäjaksamisen kanssa tai henkilöille, jotka tekevät vastuullista johtamistyötä, jota leimaa kiire ja tiukka suorittaminen.

Tutustu valmiisiin tuotteisiin alla olevista vaihtoehdoista ja kysy lisää aiheesta myyntipalvelusta. Voit myös kysyä tarjousta räätälöidystä vaihtoehdosta, mikä sopii yrityksesi tarpeisiin parhaiten.

1. Tavoitteellinen ohjauspaketti, jossa henkilökohtaistettu ohjelma vaihtuu kahden kuukauden välein. Lähikontaktijaksot sisältävät yöpymisen. Sopii sekä lähialueen yrityksille että pidempimatkalaisille.

Tavoitteellinen työhyvinvointivalmennus (esimerkkipaketti 1.)

2. Intensiivivalmennus, kerran kuukaudessa vaihtuvat ohjelmat, kontaktijaksot päiväkäynteinä. Sopii lähialueen yrityksille.

Tavoitteellinen työhyvinvointivalmennus (esimerkkipaketti 2.)

Tietoa HUCO SPORT -profiilista

Huco sport -profiilin avulla voit kartoittaa luontaisen tyylisi liikkua ja selvittää, mikä sinua liikunnassa oikeasti motivoi ja, miten motivaatiota on hyvä ylläpitää! Profilointi toimii punaisena lankana hyvinvointipaketeissa ja auttaa PT:iä suunnittelemaan henkilökohtaistettuja, yksilöllisiä valmennusohjelmia.

Huco Sport -profiili henkilöstön työhyvinvoinnin tukena