SuomiMies Seikkailee kuntotestit

Suuren suosion saanut SuomiMies seikkailee -rekkakiertue on kiertänyt ympäri Suomea testaten suomalaisia miehiä ja antaen ohjeita kohti muutosta. Nyt Pajulahdessa on mahdollisuus suorittaa samat Suomimiehen kuntotestit, joten testaaminen ja seurannan suorittaminen on jatkossa helppoa. SuomiMiehen kuntotesteistä selviät lähes hikoilematta ja hengästymättä. Testeistä saa kattavan käsityksen oman kropan kunnosta ja terveydentilasta. Ole osa kasvavaa Suomimies seikkailee joukkoa ja ilmoittaudu testeihin!

 

 
SuomiMies seikkailee -päivät ryhmille ja työporukoille urheiluopistoilla

Päivät on tarkoitettu nimensä mukaisesti miesryhmille, jotka haluavat saada perustietoa kunnostaan ja terveellisestä ravinnosta sekä ruokailun rytmityksestä. Päivän aikana kokeillaan yhdessä myös eri liikuntalajeja valintanne mukaan urheiluopiston laajasta lajivalikoimasta.

Pajulahti järjestää kuuden muun urheiluopiston tavoin SuomiMies Seikkailee-päiviä. Ohjelma on suunniteltu yhden päivän mittaiseksi mutta tarvittaessa ohjelma voidaan räätälöidä myös pidemmäksi, jolloin siihen voidaan ottaa mukaan enemmän liikuntaa, yöpyminen, kokousta ja ryhmäyttävää saunailtaa jne.

SuomiMies Seikkailee-päivän hinta on 109 €/ hlö (ryhmäkoko 10-20 hlöä)

SuomiMies Seikkailee -päivä urheiluopistolla

Lisätietoja

Tanja Väisänen
Liikunnanohjaaja AMK, liikunnanopettaja
puh. +358 44 7755 361
Sähköposti tanja.vaisanen@pajulahti.com