Kokouspaketit

ELÄMYKSELLINEN KOKOUS PAJULAHDESSA!

Valitse paikaksi perinteinen kokoushuone (10-300 hlöä) tai  rohkeasti esim. kirkkovene, laavu tai rantasaunan katto! Kohota tiimihenkeä yhteistoimintaradalla, melontaretkellä, zumbaamalla tai geokätköillen. Punnitse päivän päätökset rantasaunojen löylyissä ja ravintolassamme, takkahuoneella tai tunnelmallisella Pajunpesä -parilaavulla herkutellen!

Ranta-, Hopea- ja Kangaspaju –hotellien hyvin varustellut huoneet tarjoavat majoitusta noin 120 hengelle (2-3 hh). Huoneissa on mm. kahvin- ja vedenkeitin, kahviastiasto, mikro, jääkaappi ja internetyhteys. Lisäksi edullista opistotason majoitusta noin 500 hengelle.

Mausta kokoustasi valitsemillasi herkuilla

Ravintolapalveluista vastaa korkeasta laadustaan mm. Sibeliustalolla, Oopperassa ja Tampere -talolla tutuksi tullut Kanresta Oy. Tutustu ravintolan tilaustarjontaan ja Pajunpesä-parilaavun herkkuihin esitteiden avulla:

KOKOUSPAKETIT

Kokous majoituksella (2 pv, 1 yö)

alkaen 118 € / hlö

Sisältää kokoustilan (palloilusalin seminaaritila erilliskorvauksesta), perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), majoituksen hotellitason 2-3 hh huoneessa, 1 x aamiainen, 2 x lounas tai päivällinen, 2 x kokouskahvitus

Ryhmäkoko: max. 350 hlöä

 1/2 Päiväkokous

alkaen 29 € / hlö

Sisältää kokoustilan klo 8-14 (palloilusalin seminaaritila erilliskorvauksesta), perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), aamiaisen noutopöydästä tai täytetyn sämpylän/bagelin/patongin ja kahvin kokoustilassa sekä lounaan noutopöydästä.

Ryhmäkoko: max. 350 hlöä

Päivän kokouspaketti

alkaen 42 € / hlö

Sisältää kokoustilan klo 8-21 (palloilusalin seminaaritila erilliskorvauksesta), perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), aamiaisen noutopöydästä tai täytetyn sämpylän/bagelin/patongin ja kahvin kokoustilassa sekä lounaan noutopöydästä että iltapäiväkahvin ja makean kahvileivän.

Ryhmäkoko: max. 350 hlöä

Lähetä sähköinen tarjouspyyntö klikkaamalla tästä

Tilaustarjoilu 2016

 

Lisätietoja

Raita Laaksonen
Myyntikoordinaattori (kokoustapahtumat, TYKY, ryhmien liikunta- ja virkistyspäivät)
puh. +358 44 7755 220
Sähköposti raita.laaksonen@pajulahti.com

Pirjo Tillonen
Myyntikoordinaattori (kokoustapahtumat, TYKY, ryhmien liikunta- ja virkistyspäivät)
puh. +358 44 7755 205
Sähköposti pirjo.tillonen@pajulahti.com

Irina Ripatti
Myyntikoordinaattori (kokoustapahtumat, TYKY, ryhmien liikunta- ja virkistyspäivät, palvelu venäjäksi)
puh. +358 44 7755 209
Sähköposti irina.ripatti@pajulahti.com