Yhteistoiminnalliset kisailut

Toiminnallinen yhteistoimintarata

Liikunnallisella Yhteistoimintaradalla kohdataan tiedollisia ja taidollisia haasteita, joita ratkotaan pienryhmissä yhteisiä voimavaroja käyttäen. Rata koostuu elämyspedagogisista ja liikunnallisista ryhmätehtävistä. Tehtävät vaativat kommunikointia, uskallusta, oivaltamista, ennakkoluulottomuutta sekä tietysti ryhmätyöskentelytaitoa. Tehtävät eivät ole erityisen fyysisiä ja rata soveltuu näin ollen kaiken ikäisille ja -kuntoisille ryhmille.

Toiminta tapahtuu Pajulahden kauniissa maastossa, joten varatkaa säänmukainen varustus ja reipasta mieltä mukaan. Kuumalla kesäsäällä kannattaa ottaa juomapullo mukaan. Jokaisen ryhmän mukana kiertää oma ohjaaja, jonka ohjeiden mukaan tehtävät suoritetaan ja arvioidaan.

Kesto: 2 h 30 min (5 tehtävää)

Hinta: 1-10 hlön ryhmälle 440 €, lisähenkilöt 20 €/hlö

Sisätiloissa toteutettuun Yhteistoimintarataan lisätään tilavuokra 200 €.

Amazine Race

Mukava liikunnallinen tapahtuma kilpailuhenkiselle porukalle.

Uskallusta, kekseliäisyyttä, ennakkoluulottomuutta ja ryhmätyökykyä kehittävä leikkimielinen kisailu pienryhmien kesken. Ohjelman aikana liikutaan luonnossa ja ratkotaan vastaan tulevia ongelmia seikkailuohjaajan opastuksella. Koskaan ei tiedä mitä eteen tulee!

Tehtävät sovelletaan kunkin ryhmän fyysisiä ja henkisiä kykyjä vastaaviksi ja näin ollen ohjelma soveltuukin kaiken ikäisille ja –kuntoisille ryhmille. Voidaan toteuttaa kaikkina vuodenaikoina.

Kesto: 3 h

Ryhmäkoko: max. 50 hlöä

Hinta: 585 € 1-10 hlöä, lisähenkilöt 25 €/hlö

Nämä ohjelmat toteuttaa yhteistyökumppanimme T2 Elämyspalvelut Oy / Antti Inkinen.