Personal Trainer Tanja

2 (2)

Tanja Väisänen

Tuntuuko, että kaipaat tukea liikuntaharrastamisen aloittamiseen ja haluat löytää liikunnallisemman elämäntavan tai saada kipinän säännölliseen liikkumiseen?

Kaipaatko harjoitteluusi uusia vinkkejä ja näkökulmia oman kunnon ylläpitämiseen tai nousujohteiseen harjoitteluun? Tai haluat lisätä nykyisen harrastuksen/ liikuntalajin rinnalle oheisharjoittelua, joka kehittää tai tukee nykyistä harjoitteluasi.

Vai onko tavoitteenasi ylläpitää työ- ja toimintakykyä -> päästä hyväkuntoisena eläkkeelle!
Tavoitteenani on kannustaa Sinua kokonaisvaltaiseen ja monipuoliseen kehon harjoittamiseen sekä antaa tukea ja motivoida elämäntapamuutoksessa.

Mistä minun ammatillinen osaamiseni koostuu?
Olen työskennellyt Pajulahdessa vuodesta 2007 liikunnanohjaajana (Amk) ja opettajan tehtävissä (AO), toimin myös personal trainerina (FISAF Personal Trainer). Olen saanut tehdä työuraani terveysliikunnan parissa jo 16 vuotta. Minulla on pitkä kokemus työikäisten ja ikääntyvien kuntoutusalalta. Lisäksi toimin myös fysiikkavalmentajana 11 – 15-vuotiaille LHS:n alppijunnuille.  Suoritin terveyden edistämisen sosiaali- ja terveyden ylemmän AMK-tutkinnon 2016 Kyamk:ssa. Ihmisten hyvinvointi ja terveyden edistäminen kiinnostaa minua paljon, on antoisaa ja palkitsevaa mahdollistaa onnistumisia ja tukea asiakasta hyvinvoinnin matkalla.
Itse liikun monipuolisesti hyödyntäen vuodenaikoja. Lähimpänä sydäntäni ovat talviurheilulajit mm. alppihiihto, jota harrastan aktiivisesti. Kesäisin pidän peruskuntoa yllä golfaten, tehden pitkiä sauvakävelylenkkejä tai lenkkeillen, unohtamatta lihaskunto- ja lihashuoltoharjoittelua.

Ota yhteyttä, niin tavataan!

Tanjan motot:

• Pienillä mutta määrätietoisilla askelilla kohti pysyvää elämäntapaa!
• Energinen ja hyvä mieli liikkuen!

Lisätietoja

Tanja Väisänen
Liikunnanohjaaja AMK, liikunnanopettaja
puh. +358 44 7755 361
Sähköposti tanja.vaisanen@pajulahti.com