Valmentajat

Valmennuskeskuksessa työskentelee yhdeksän ammattivalmentajaa (kolme tennisvalmentajaa, kolme yleisurheiluvalmentajaa, judovalmentaja ja vammaisurheiluvalmentaja) ja seitsemän eri valmennuksen asiantuntijaa.

Lisäksi Pajulahdesta löytyy kattava urheilun ja liikunnan asiantuntijaverkosto.

Pajulahdella on yhteistyösopimus lääkärikeskus Mehiläisen kanssa ja lääkäripalveluiden vastaavana lääkärinä toimii Mika Liukkonen. Pajulahdessa on tarjolla myös hierontapalvelut: ammattihieroja Ilkka Lahdenperällä on oma toimipiste uimahallilla ja Hierontapolilla hierojina toimivat Pajulahden omat urheiluhierojaopiskelijat. Psyykkisenvalmennuksen osaamisesta Pajulahdessa vastaa urheilupsykologi Niko Nuutinen ja vammaisurheiluosaamista edustaa vammaisurheilukoordinaattori Osku Kuutamo.

Pajulahti on mukana myös monissa valtakunnallisissa urheilun ja liikunnan kehityshankkeissa. Tällä hetkellä tärkeimpinä hankkeina ovat kestävyys- ja nopeuskestävyysvalmennuksen osaamisen ja menetelmien valtakunnallinen kehittäminen, jota koordinoi Nikke Vilmi. Toinen merkittävä kehityshanke on vammaisurheilun valmentautumisen koordinaatio ja kehittäminen, josta vastaa vammaisurheilukoordinaattori Osku Kuutamo. Lisäksi Pajulahti on mukana päivittäisvalmennuksen reaaliaikaisen palautteen toimintamallien kehittämisessä, jota tehdään yhteistyössä Vuokatin ja Kuortaneen urheiluopistojen kanssa.

Henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä.