Helsingin Jalkapalloklubi ja Pajulahti

HJK ja Pajulahti

Pajulahden valmennuskeskuksen ja Helsingin Jalkapalloklubin yhteistyölle jatkoa

HJK:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen kertoo seuran tekemän kilpailutuksen urheiluopistojen välillä päättyneen Pajulahden hyväksi.

  • Pajulahti on meille tuttu yhteistyökumppani. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Pajulahden tekemiin satsauksiin jalkapallon harjoitusolosuhteisiin ja etenkin uuteen Pajulahti-halliin. Meitä on kohdeltu Pajulahdessa aina hyvin joustavasti. Parhaimmillaan meiltä on ollut Pajulahdessa yhtä aikaa 350 leiriläistä, jotka ovat mahtuneet hyvin sekä harjoittelemaan että majoittumaan.

HJK  järjestää Pajulahdessa kolme isoa seuran leiriä vuosittain. Myös yksittäisten joukkueiden leirivuorokaudet Pajulahdessa tulevat nousemaan.

  • Leireillä on nuorille pelaajille suuri henkinen merkitys. Ne rakentavat ryhmähenkeä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, ja ovat harjoituksellisesti kehittäviä tapahtumia, Muurinen toteaa.

Pajulahden valmennuskeskuksen johtaja Mikko Levola iloitsee Suomen suurimman ja valovoimaisimman seuran yhteistyösopimuksesta.

  • On mukavaa kuulla HJK:n taholta, että viime vuosina tekemämme satsaukset jalkapallon harjoitusolosuhteisiin arvostetaan seurassa korkealle. HJK:n menestystarinassa on ilo olla mukana.