Uinti

uinti

Uimahallimme neliratainen allas hierovine suihkuineen toimii valmennuskeskuksen lajeille hyvänä tukipalveluna urheilijoille fyysisestä rasituksesta palautumisessa. Joillekin hallin olosuhteet toimivat kuitenkin oman lajin suorituspaikkana. Toimimme näet myös uimareiden ja uimaseurojen leirikeskuksena.

Viikonloppuisin altaamme onkin seurojen tiiviissä käytössä. Altaan käyttö sisältyy pääosin leirien hintaan  ja oheisharjoitustilat löytyvät uimahallin välittömästä läheisyydestä. Halliltamme löytyy urheilijoiden käyttöön myös tarvittaessa lajissa vaadittavaa välineistöä yllin kyllin. Näistä vain pienenä osana mainittakoon uimalaudat, bullarit, lättärit, räpylät ja snorklaussetit. Veden alaisesta ikkunasta tekniikkasuoritus saadaan erittäin hyvin tallennettua myöhempää tarkastelua varten. Vesijumppaan ja kuntoutukseen tarvittavat välineet ovat myös seurojen käytössä.

Yhteistyössä kanssamme toimii lukuisia uimaseuroja, joista merkittävimpinä mainittakoon HTU Stadi, Cetus,Poseidon, Vantaan Vesikot, Speedo Masters ja Simmis Wanda. Seurojen pääasiallisena leirikeskuksena uimahallimme on varmasti urheilijoille tullut tutuksi, sillä harjoitusmäärät ovat melkoisia.

Uimareiden lisäksi myös triathlonseurat käyttävät opistomme allasta ahkerasti.