Lajivalmennus

Junioreista maailman huipulle

Eniten leirejä järjestetään huipulle pyrkiville nuorille ja eri lajien nuorille harrastajille. Pajulahden strategian ydintavoitteena on lasten ja nuorten valmennustoiminnan kehittäminen.Pajulahti toimii usean lajin maajoukkueen valmennuskeskuksena. Meillä on valmistautunut suurkilpailuihin lukemattomia suomalaisia ja ulkomaisia huippu-urheilijoita. Useassa lajissa valmennuksesta vastaavat Pajulahteen sijoitetut huippu-ammattivalmentajat mm. judossa, tenniksessä, yleisurheilussa, painissa, vammaisurheilussa ja hiihdossa.

Laaja lajivalikoima

Pajulahti tarjoaa huippuolosuhteet ympäri vuoden kaikille valtalajeille. Jalkapallo, yleisurheilu, tennis ja vammaisurheilu ovat suurimmat lajiryhmämme. Jääurheilu, kamppailulajit, uinti sekä sisäpalloilulajit seuraavat heti perässä.

Yhteistyöllä tuloksiin

Valmennuskeskus järjestää yhteistyössä järjestöjen, lajiliittojen ja seurojen kanssa valmennus-, leiritys- ja kilpailutoimintaa. Yhteistyösopimus takaa lajille olosuhteet ja palvelut tasaisen varmasti. Myöskään taloudellisella puolella ei tule yllätyksiä, sillä sopimus selventää molempien osapuolien vastuut ja oikeudet.

Lisätietoja yhteistyösopimuksesta saa valmennuskeskuksen johtaja Mikko Levolalta, puh. 044 7755 341

Yksittäisen leiritarjouspyynnön voit tehdä täällä.

 

Lisätietoja

Mikko Levola
Valmennuskeskusjohtaja, varatoimitusjohtaja
puh. +358 44 7755 341
Sähköposti mikko.levola@pajulahti.com