Kokoustilat

 

Yleistä

Kokoustilojen perusvarustukseen kuuluvat piirtoheitin, fläppi ja/tai valkotaulu sekä videot. Pajulahden majoitus-, kokous-, ja harjoitustiloissa on asiakkaiden käytössä langaton WLAN internetyhteys. Vierailijaverkon salasanat saat vastaanotostamme. Lisäksi useissa tiloissa on datatykki. Siirrettäviä datatykkejä on useita kappaleita.

Auditorio

Päärakennuksessa sijaitsevassa auditoriossa on 110 paikkaa. Lisäpaikkoja (ilman pöytää) voidaan järjestää n. 20 hengelle.  Auditoriossa on kiinteä data- ja videotykki sekä internetyhteys.

Liikuntasalit

Liikuntasaleihimme voidaan järjestää nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettu yhtenäinen kokoustila jopa 350 hengelle.

Muut luento-, kokous- ja ryhmätyötilat

Erilaisia ja erikokoisia luento-, kokous- ja ryhmätyötiloja sekä kabinetteja on noin 20 kpl.

Auditorion ja liikuntasalien lisäksi tiloja on mm. seuraavasti:

  • Luokkia 40-50 hengelle 4 kpl
  • Kokousmuotoinen tila 40 hengelle
  • Fanni -kabinetti 80 hengelle (jaettavissa kahtia)
  • Ryhmätyötiloja 10-20 hengelle 7 kpl
  • Rantasaunan takkahuone 20-30 hengelle
  • ATK -luokka 16 + 16 hengelle (16 konetta)
  • Muita kabinetteja (lähinnä ruokailukäyttöön) ravintolan yhteydessä 30-45 hengelle 2 kp

Kokoustilojen tarkemman varustuksen löydät kokousesitteestämme.

Takkahuone

Rantasaunan takkahuone järvinäköaloineen on mainio epävirallisten illanistujaisten sekä kokousten pitopaikka. Takkahuone soveltuu 20-30 hlön ryhmille (2 neuvottelupöytää á 10-12 hlöä sekä sohva- ja nojatuolipaikkoja noin 10 hengelle), ja sen kokousvarustukseen kuuluvat normaalit AV-välineet (datatykki erillistilauksesta). Toimitamme takkahuoneelle haluamanne kahvitukset, ateriat ja juomat niin kokoustilaisuuksiin kuin illanviettoihinkin.