Fiiliskurssit 60+

Jumppaa, humppaa, venytä ja vetristy!

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

Tule ja anna meidän liikuttaa myös sinua, niin tiedät miksi!

PS. Voit myös kerätä oman ryhmäsi, jolloin ohjelma suunnitellaan toiveidenne mukaan. Hyödynnä myös ryhmänvetäjän etu: kun ryhmässä on vähintään 15 henkilöä, ryhmänvetäjä viihtyy ja kuntoilee ilmaiseksi (minimioleskelu 2 vrk).

Lisätiedot:

Inka Niskanen, p. 044 7755 203, inka.niskanen@pajulahti.com

Kerttu Pääkkö, p. 044 7755 202, kerttu.paakko@pajulahti.com