PajuFit 12.-14.5.2017

Tavoitteellisella treenillä ”fätistä fitiksi”! Tarkoituksena ei ole tavoitella vain sporttista ulkomuotoa, vaan sporttista elämäntapaa; toimivaa ja timmiä! Kurssilla mm. ravintovinkkejä, kehonpainoharjoittelua, kehonhuoltoa Foam Rollerilla, tasapainottava Balance sekä liikuntaohjeita käytännön lisäksi myös kirjallisena. Kaikki kurssille tulevat saavat Yvette:n juomapullon, joten omaa treenipulloa ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan.

Tutustu alustavaan ohjelma tästä.

Viikonloppuun osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaa. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.

Ohjaajana viikonlopun aikana toimii Pajulahden rutinoitunut Suvi Leinonen, jonka kanssa voi jatkaa etävalmennusta viikonlopun jälkeen.

HUOM: VIP Liikkujan etu, PajuFit 12.-14.5.2015: 15 € alennus normaalihinnoista. Alennetut hinnat alkaen 217 €. Muista mainita vip-jäsenyydestä ilmoittautuessasi kurssille. Jos et ole vielä jäsen, lue lisää maksuttomasta jäsenyydestä ja liity mukaan täältä!

Aiemmin koettua:

”Olen käynyt täällä kaverini kanssa kolme vuotta peräkkäin ja olemme tykänneet ohjatusta viikonlopputoiminnasta kovasti. Ohjaajat ja ohjelmat ovat olleet mielenkiintoisia ja motivoivia joka kerta. Myös ruoka on ollut hyvää.” – Asiakaspalaute PajuFit-kurssilaiselta

”Ohjelman mielenkiintoisuus, kohtuullinen hinta, sijainti.” – Asiakaspalaute PajuFit-kurssilaiselta

Kurssit

PajuFit, 12.05. - 14.05.2017

Näytä hintataulukko

Kurssien hinnat

  Opistotaso Hotellitaso Hotellitaso saunalla
ph th ph th ph th
Aikuiset232246262276282296

Kurssien hinnat / VIP-liikkujat

  Opistotaso Hotellitaso Hotellitaso saunalla
ph th ph th ph th
Aikuiset217231247261267281