Esittely

Pajulahti on Lahdessa toimiva urheiluopisto ja vapaa-ajan liikuntakeskus. Se sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja vain 15 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Pajulahti on sopivan lähellä – meille on helppo tulla mistä päin Etelä-Suomea tahansa.

Pajulahden monipuoliset liikuntapalvelut sijaitsevat luonnon keskellä, puhtaan Iso-Kukkasjärven rannalla. Laadukkaat ravintolapalvelut, testaus- ja valmennuspalvelut sekä vapaa-ajan palvelut täydentävät liikunnallisen kokemuksen. Majoittuminen on mahdollista korkealuokkaisissa hotellitason huoneissa tai perustasoisissa opistotason huoneissa. Pajulahdessa on helppo viihtyä, sillä alueen upea luonto ja kehittyvät, monipuoliset palvelut ovat vieraidemme hyödynnettävissä lähes kellon ympäri, kaikkina vuodenaikoina.

Toiminta-ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Lue lisää visioista ja arvoistamme.

Pajulahti on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus (Olympic Training Center & Paralympic Training Center).